GENEO Behandelingen

Maak kennis met onze OxyGeneo behandeling. Deze 5-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd zonder hersteltijd en die het hele jaar door kan uitgevoerd worden. Voor de beste resultaten is het aangeraden om deze behandeling in kuurvorm te doen. Neem contact op voor meer info, dan starten we een persoonlijk behandelplan op.
Zuurstofverrijking van binnenuit
Verbetert de huidstructuur
Gladdere huid en stralende teint
Optimale opname van actieve werkstoffen
Direct zichtbare resultaten
Vermindering van rimpels en lijntjes
Verbetering van gelaatscontouren
Verstrakking van verslapte huid
Versteviging van huid
Anti-aging
Betere opname werkstoffen
Actieve ingrediënten gaan dieper in de huid
Celmetabolisme wordt gestimuleerd
Verbetert vochtbalans
Verzacht en kalmeert de huid
Before After
Before After
Before After

OxyGeneo met Neo massage - 59€

Oxygeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode huidcellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. de behandeling wordt geëindigd met een Neomassage.

OxyGeneo Hyperpigmentatie behandeling - 80€

Reiniging + Zuurstofbehandeling + peeling + epilatie wenkbrauwen +aangepast masker + aangepaste verzorgingsproducten

OXYGENEO Acné behandeling - 80€

Reiniging +dieptereiniging + Zuurstofbehandeling + peeling + epilatie wenkbrauwen +aangepast masker + aangepaste verzorgingsproducten

OXYGENEO Anti- aging behandeling - 80€

Reiniging + Zuurstofbehandeling + peeling + epilatie wenkbrauwen +aangepast masker + aangepaste verzorgingsproducten.

OXYGENEO met gelaatsverzorging - 80€

Oxygeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode huidcellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. Combineer deze met een gelaatsbehandeling, resultaat je huid ziet frisser uit.

GENEO behandeling - 109€

Deze 5 in 1 behandeling gaat de huid verstrakken en verstevigen. Deze behandeling bestaat uit , een reiniging en exfoliatie, een zuurstofbehandeling, Trippolar behandeling voor huidverstrakking en als afsluiter de ultrasound die de fibroblasten stimuleren om nieuw collageen aan te maken. na deze behandeling ben je helemaal ZEN. De beste resultaten heb je in kuurvorm, 6 behandelingen.

GENEO eye treatment - 25€

Reininging , Tripollar, oogmasker, oogverzorgingsproducten.

GENEO +tripollar (met masker) - 99€

Deze behandeling bestaat uit een combinatie van een zuurstofbehandeling met radiofrequentie(tripollar). De radiofrequentie zorgt voor de verstrakking van de gelaatscontouren.