Gelaatsbehandelingen

In het instituut gebruik ik de producten van IkSkinPerfection, hun filosofie natuurlijk ouder worden met groene cosmeceuticals. Onze missie is de natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.

Door de ervaring met cosmeceuticals en de wetenschap van de huid zijn wij in staat om zichtbare, aantoonbare, prachtige resultaten te bereiken voor iedere huidwens of huidprobleem. De producten van Ik Skin Perfection bestaan dus uit 100% natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine. Zonder belastende stoffen en kleurstoffen. Zonder synthetische geurstoffen zoals parfums. De Producten van Ik Skin Perfection kunnen ook gebruikt worden bij mensen tijdens en na hun chemokuur.

Kennismakings-Behandeling + Kennismakingsbox 60'min - €80

Beauty treatment procedures. Skin care concept
Maak kennis met de producten en de behandeling van Ik Skin Perfection en neem de box met verzorgingsproducten mee naar huis(T.W.V€30).Bij deze powerbehandeling gaan we jouw huid een boost aan antioxidanten geven die voor meer stevigheid en evenwicht gaan zorgen. Deze behandeling bestaat uit: Een intake gesprek, een dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epilaties in het gelaat, oogmasker, aangepast gelaatsmasker, led licht. Door de ervaring met cosmeceuticals en de wetenschap van de huid zijn wij in staat om zichtbare, aantoonbare, prachtige resultaten te bereiken voor iedere huidwens of huidprobleem. De producten van Ik Skin Perfection bestaan dus uit 100% natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine. Zonder belastende stoffen en kleurstoffen. Zonder synthetische geurstoffen zoals parfums. De Producten van Ik Skin Perfection kunnen ook gebruikt worden bij mensen tijdens en na hun chemokuur.

Jeugdbehandeling 45' - 45€

Skin treatment
Een zachte verzorging voor de tienerhuid. Beginnende onzuiverheden worden aangepakt met een milde reiniging en peeling en als afsluiter een aangepast masker en dagcrème.

Ontspannende behandeling 60' - 60€

Young woman receiving facial beauty treatment in a spa
Geniet van een ontspannende, verzorgende gelaatsverzorging. Deze behandeling bestaat uit verschillende intensieve massages van het gelaat, schouders en nek. Hier ga ik met aangepaste serums en masker aan de slag. Deze behandeling brengt je in volledige zen modus.